De leukste speeltuin van de Bollenstreek!
spelen sinds 1973

Handig om te weten als je bij ons komt spelen

Speeltuin "de Duinrand" is 7 dagen per week van 10.00 uur tot 18:00 uur geopend. De speeltuin is gratis toegankelijk voor ouders met hun kinderen, maar wanneer u een donatie wilt geven zijn wij daar erg blij mee. Dit kan in het "hongerige konijn" aan het hek van de ingang. Indien u de speeltuin met een schoolklas of BSO wilt bezoeken kunt u ons speeltuinhuisje huren. Voor meer informatie kunt u dit formulier invullen. Wij verhuren het speeltuinhuisje niet voor feestjes en partijtjes etc. De speeltuin wordt aan het einde van de middag door een van de vrijwilligers afgesloten en wij verzoeken u dan ook vriendelijk om de speeltuin dan te verlaten. Uiteraard hopen wij dat de kinderen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin. Heeft u nog vragen of suggesties dan vernemen wij dat graag. 

In de speeltuin zijn de toiletten op woensdagmiddag en in het weekend geopend. Onze toiletten bevinden zich in ons speeltuinhuisje naast de zandbak. Vriendelijk verzoeken wij jullie om geen water naar de zandbak te brengen en ook geen zand naar de toiletten om zandtaartjes te bakken ;).  

Houd onze facebookpagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws, want tijdens bijvoorbeeld evenementen, de "schilderdagen" of groot onderhoud kan het zijn dat een gedeelte of de gehele speeltuin gesloten is.  

Wanneer je onze speeltuin met grotere groepen wilt bezoeken tijdens bijvoorbeeld een schooluitje, uitje van de kinderopvang is het mogelijk om tegen betaling ons speeltuinhuisje te reserveren. De speeltuin blijft uiteraard geopend voor de andere kinderen. In ons huisje zijn dan extra voorzieningen aanwezig om bijvoorbeeld limonade te maken voor de kinderen, gebak te eten etc. Uiteraard dienen jullie zelf jullie eten en drinken mee te nemen en verzoeken wij jullie vriendelijk om het huisje en de speeltuin weer schoon achter te laten. Wij verhuren het speeltuinhuisje niet voor feestjes en partijtjes etc.

Wil je ons huisje reserveren of wil je meer informatie kan je gebruik maken van het onderstaande contactformulier of een email sturen naar spelen@speeltuindezilk.nl Heb je binnen een paar dagen nog geen reactie neem dan contact op en bel 0252-529063. De betaling kan contant gedaan worden aan een van onze vrijwilligers die het huisje voor u opent.